Hvad er en E bike, og hvorfor er den smart?

E bikes – eller elcykler som de også kaldes – ses efterhånden mere og mere i gadebilledet, og cykler du på en normal cykel, er det sikkert sket flere gange for dig, at du er blevet overhalet af en, selvom der er strid modvind. Er du nysgerrig på, hvad en e bike er, og hvorfor flere og flere benytter sig af en i dag, så kan du læse meget mere her.

En e bike giver ekstra hjælp på cykelstien

En e bike er en cykel, der har en motor og et batteri, så du kan komme hurtigere frem på cykelstien uden at træde for hårdt i pedalerne. Du skal dog træde for at få gavn af motorens kræfter, men den skal nok hjælpe dig en masse med at komme fremad. En e bike er altså en god opgradering af en almindelig cykel, for eksempel hvis du gerne vil undgå at dryppe af sved, når du ankommer på arbejdet. Du kan gøre din e bike til din egen ved at vælge en mere kraftfuld motor, så du kan komme hurtigere fremad, eller du kan vælge et batteri med en længere rækkevidde, så du kan komme længere på en enkelt opladning og måske undgå opladning ligeså tit.

Du kan få en e bike, der passer til dine behov

Der findes rigtig mange forskellige e bikes i dag, så det er faktisk muligt for dig at få en e bike, der passer til din hverdag. Har du brug for at kunne have børnene med på cyklen for at aflevere dem i skole eller børnehave, så kan du finde en el ladcykel, så du kan have op til fire børn med dig. Har du derimod brug for en cykel, der er let at have med på ferie, eller som kan fungere, når du pendler, så kan du også få en foldbar e bike, der kan foldes sammen til at fylde en tredjedel af, hvad en almindelig cykel fylder. Du kan også finde fatbikes som e bike, og det er en super løsning til dig, der gerne vil have en robust cykel, der står fast – selv i mudder og lignende.

Din e bike gør din hverdag mere grøn

Med en e bike får du også muligheden for at lade bilen stå uden at skulle knokle ligeså meget i benene for at komme frem til din destination. Din e bike er et meget grønnere alternativ til bilen, og du slipper helt for udstødningsgasser og benzinudgifter med en e bike. Derudover sparer du selvfølgelig også miljøet for en hel del CO2, fordi du kun skal bruge strøm til at oplade batteriet ind imellem i stedet for at brænde brændstof af, hver gang du sætter dig i bilen.

Er du blevet mere nysgerrig på den smarte e bike, så kan du se e bikes hos Boxbike.dk her. På Boxbike.dk kan du finde masser af forskellige modeller til alle behov – og der er helt sikkert også en e bike til dig.

Indlæg oprettet 138

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen