Byggegrunde i Thy: Tæt på natur, vand og kultur

Rigtigt mange danskere falder ganske enkelt i svime ved tanken om at eje deres eget sommerhus i umiddelbar nærhed af Vesterhavet. Netop af denne grund har det traditionelt været lige så vanskeligt at få fingrene i en af de eftertragtede byggegrunde i Thy og omegn, som at tælle antallet af fisk under de nærliggende bølger. Heldigvis findes der nu en glimrende mulighed for at også du kan blive en del af sommerhusmiljøet i Thy.

1. Vesterhavspark – et liv side om side med naturen

Fordelene ved at investere i en byggegrund i Vesterhavsparken er mange. Men en af de allervæsentligste er naturligvis, at du nu vil være omgivet af noget af den smukkeste og mest unikke natur – og oven i købet fra alle sider. Du vil med et sommerhus i disse omgivelser give dig selv de absolut bedste rammer for at lade al den ophobede stress sive ud af kroppen. Brug f.eks. dagene i Thy på at udforske den lokale natur i al dens mangfoldighed. For her finder du ikke blot unikke klit- og hedelandskaber til uforstyrret vandring. Du vil oven i købet kun befinde dig en kort smuttur fra Danmarks muligvis smukkeste nationalpark – nemlig Nationalpark Thy, der er hjemsted for et rigt dyreliv. Et perfekt udflugtssted for hele familien, og et absolut must for alle naturelskere.

2. Vesterhavet er nærmeste nabo

Når dette så er sagt, så vil du med en byggegrund Thy først og fremmest have direkte adgang til Danmarks nok smukkeste kyststrækning. Det brusende smukke Vesterhav ligger nemlig i direkte gåafstand fra byggegrundene, som det deler navn med. Du vil på denne måde således hurtigt kunne trække i badetøjet for at nyde en afkølende svømmetur i de varme sommermåneder. Derudover vil du også have mulighed for at være tilskuer til surfing i verdensklasse. Området går nemlig også under navnet ”Cold Hawaii”, hvilket skyldes de usædvanligt gode vindforhold – der dermed gør området til lidt af et centrum for mange surfere fra både ind- og udland.

3. Masser af kultur til en regnvejrsdag

Sidst men ikke mindst, så skal du med det mildest talt lunefulde danske vejr nok forvente en vis portion regnvand – også i Thy. Heldigvis byder området omkring Vesterhavsparken på rigeligt med kulturelle tilbud, der uden problemer kan dække dine behov på en våd regnvejrsdag. Hvad med at tage en tur til nærliggende Nørre Vorupør, hvis dig og din familie skulle have brug for lidt kulturel adspredelse? For med dette hyggelige lille fiskerleje med omtrent 800 indbyggere er der nemlig tale om et stykke vaskeægte dansk kulturhistorie. Du vil nu kunne tage dig en hyggelig spadseretur i byens hyggelige og historiske gader, og måske nyde en hjemmelavet isvaffel på samme tid. Dog skal du ikke lade dig snyde af byens beskedne indbyggertal. Dette tal vil nemlig kun gælde om vinteren, hvorimod du godt kan forvente dig en hel del mere selskab i løbet af sommermånederne. I disse måneder mangedobles indbyggetallet nemlig, og du vil nu befinde dig i centrum af en velbesøgt sommerby fyldt med masser af liv.

Så grib chancen, og bliv en del af Vesterhavsscenen allerede nu med en byggegrund fra Vesterhavspark.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen