3 tips til at få fingrene i din drømmebil

Langt de fleste mænd har gået med drømme om en dag at eje alle de sejeste biler siden de allertidligste barndomsår. Uanset om det drejer sig om den nyeste BMW, Ferari eller hotteste Porsche, så har den mentale garage haft mindst én af disse biler parkeret indeni. Men i takt med at årene hober sig op, så opdager langt de fleste af os , at der ganske enkelt ikke er råd til at få fingrene i drømmebilen. Dog findes der et par ting du kan gøre for rent faktisk at få dine autodrømme til at gå i opfyldelse.

Ekstra arbejde

Hvis du har tid og overskud til det, så vil det være helt oplagt at booke lidt overtid på jobbet eller måske finde et ekstra job i weekenden. Selvom vi alle sammen har behov for at slappe af, så bør du alligevel prøve at fokusere på det langsigtede mål – nemlig at få lagt tilstrækkeligt med penge til side til din drømmebil. Du skal blot huske at have en adskilt opsparingskonto til dine bilpenge, så alle de ekstra penge ikke bare glider ind i den daglige økonomi.

Leasing er den oplagte mulighed

Har du hørt om billeasing? Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du godt gøre klar til at åbne champagnen. Billeasing er nemlig den perfekte løsning til at få fingre i en premiumbil. Når du leaser en bil, så vil leasingfirmaet nemlig gå ind og finansiere drømmebilen, og du skal nu blot sørge for at betale de månedlige afdrag indtil leasingkontrakten udløber. Læs mere om leasing af drømmebilen her, hvor du kan få en glimrende oversigt over mulighederne og ikke mindst finde en premiumbil til en god pris. Billeasing giver dig desuden yderligere fordele, som du ikke finder andetsteds:

  • Når du leaser en premiumbil, så vil det faktisk være muligt at finde nogle fremragende pakkeløsninger – også kaldet operationel leasing – der dækker alle de væsentligste udgifter forbundet ved at have bilen, såsom serviceeftersyn, værkstedsbesøg, nye dæk på vognen og meget mere.
  • Du kan også arrangere din leasingaftale således, at du kan udskifte din drømmebil alt efter årstiden. Dette betyder at du kan køre i én bil i sommermånederne, og en anden i de koldere måneder.
  • Med leasing behøver du typisk heller ikke skulle bekymre dig om din geografiske placering. Din drømmebil kan nemlig leveres uanset hvor i kongeriget du end måtte befinde dig.
  • Du sparer oven i købet en hel del penge ved at lease din drømmebil fremfor at købe. Du slipper nemlig langt billigere i forbindelse med den kæmpestore danske registreringsafgift, der som bekendt er ansvarlig for en stor del af en bils faktiske omkostninger.

Tag et lån

Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig også vælge at tage et lån for at dække omkostningerne forbundet med at købe drømmebilen. Dog vil denne løsning indtage en klar tredjeplads i forhold til de 2 andre løsninger i denne artikel. Et lån er jo nemlig altid en dyr løsning, der naturligvis skal betales tilbage med renters rente; men idet dette naturligvis er en reel mulighed for at få fingre i din drømmebil, så vil det alligevel være på sin plads at nævne den her på falderebet.

Indlæg oprettet 138

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen