Billig leasing af bil? Sådan gør du det bedst

Leasing er en rigtig god løsning for rigtig mange danskere, fordi det er en nem og overskuelig måde at få bil på, og det er i mange tilfælde slet ikke så dyrt som at tage et billån. Det er også muligt at lave billig leasing af bil og stadig få alle de fordele, der er ved leasing. Det kan du læse meget om lige her.

Sæt et budget for leasing på forhånd og vær realistisk

Når du skal lease en bil, så er det vigtigste, at du først og fremmest ved, hvor meget du kan betale per måned for leasing. Det vil nemlig ikke være sjovt for dig, hvis du sidder for stramt i det, fordi du har valgt en bestemt bil eller en særlig leasingaftale. Lav derfor et budget, så du har et overblik over, hvor meget du kan bruge per måned på at have bil. Vælger du operationel leasing, får du leasing, hvor både service og reparationer er med i den månedlige ydelse, så du behøver ikke tage højde for værkstedsregninger, når du lægger dit budget.

Det er bedre at lave et budget, hvor du er pessimistisk i forhold til dit forbrug, så du ikke pludselig får grimme overraskelser. Nogle leasingaftaler har nemlig en bindingsperiode på 12 måneder, så du kan ikke bare komme ud af aftalen med det samme. Er du i tvivl om, hvordan dit budget kommer til at se ud inden for det næste år, tilbyder BMC Leasing, at du kan lave leasing med en bindingsperiode på kun 3 måneder.

Find et leasingfirma, der kan tilbyde meget for pengene

Der findes rigtig mange leasingfirmaer, og der er også rigtig stor forskel på, hvad forskellige leasingfirmaer kan tilbyde. Du kan derfor sagtens finde leasingfirmaer, der tilbyder mere end andre, og det smarteste er at lede efter et leasingfirma, der laver billig leasing, men som samtidig også giver dig meget for pengene. På den måde får du det maksimale ud af din leasingperiode, så du ikke skal ud og betale for alt for meget ekstra, når du har leasing.

Vælg leasing af en brugt bil

For at få den absolut billigste leasing, kan det helt klart svare sig at vælge leasing af en brugt bil, det der også kaldes ReLeasing. Når bilen ikke er helt ny, kan leasing nemlig laves meget billigere, og vælger du leasing af en brugt bil, kan du nogle steder finde leasing helt ned til 1000 kr. om måneden. Det er altså muligt at få leasing, der passer til alle budgetter, eller også kan du prioritere dine penge, så det ikke er hele dit rådighedsbeløb, der ryger direkte til transportudgifterne.

Selvom du vælger leasing af en brugt bil, så betyder det ikke, at den er slidt eller lignende. Langt de fleste brugte biler, der udbydes til leasing, har kun enkelte brugsspor, så de kører fuldstændig ligeså godt som en ny bil. Der går altså ingen skår af din køreglæde, når du vælger billig leasing.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen