Islænder udstyr: Sådan vælger du det rette

Har du en islænder, så stiller det nogle gange nogle krav til ridetøj og udstyr til hesten, som skal være specifikt islænder udstyr. Men hvordan finder du så det helt rigtige islænder udstyr, til det som du har brug for? Det kan du få svaret på lige her.

Dit islænder udstyr skal passe til din islænder

Heste har forskellig anatomi, og en islænder er ingen undtagelse – derfor skal dit islænder udstyr også passe til den hest, du har. Det er derfor en god idé at vælge islænder udstyr, der er lavet specifikt til den type hest, så du er sikker på, at pasformen er helt rigtig, og det bliver mere behageligt for både dig og din hest at bruge. Der findes heldigvis rigtig mange brands, der har specialiseret sig i islænder udstyr, så du let kan finde det rette. Hvis du for eksempel vil være helt sikker på at få den rigtige trense til din islænder, så er brandet HRIMNIR fra Island nogle af de førende, når det kommer til islændertrenser.

Vælg det rigtige islænder udstyr til stævner og skovture

Bruger du din islænder til stævner, så er det vigtigt at have det rigtige islænder udstyr, der er rart for både dig og din islænder at bruge, så I kan klare jer godt i konkurrencer. Det bliver mere og mere trendy, at både rytter og hest til stævner kigger mod moden fra traditionel ridesport, så det måske er noget lidt andet islænder udstyr, der skal bruges til et stævne i dag, end det var for nogle år tilbage. Brug gerne islænder udstyr med lidt ”bling”, og brug hvid jakke og hvide bukser til de sorte, lange støvler.

Er din islænder mest en skovturshest, så er det vigtigt med noget islænder udstyr, der kan tåle lidt af hvert, når det kommer til det danske omskiftelige vejr. Det kan nemlig hurtigt gå fra solskin til regnvejr, og det vil være surt for både dig og din islænder at komme hjem og være helt gennemblødte eller kolde.

Horsepartner har mange års erfaring med islænder og islænder udstyr

Når du skal ud og købe dit islænder udstyr, er det en god idé at finde det hos nogen, der har mange års erfaring med netop udvælgelse af islænder udstyr og generelt bare erfaring med islændere. Hos Horsepartner har de sammenlagt 50 års erfaring med islændere, og de kender derfor denne type hest ud og ind, og de ved også, hvad du som rytter har brug for af islænder udstyr, når du skal bruge din hest til for eksempel stævner eller skovture.

Vil du kigge lidt på forskelligt udstyr fra brands, der har styr på at lave udstyr til islænder, så kan du finde islænder udstyr på horsepartner.dk, hvor du finder masser af forskelligt fra brands, der specifikt laver udstyr til islænder. Alt udstyret på siden er i størrelse COP, så du kan være sikker på, at det passer til lige præcis din islænder.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen