Valg af sejlertøj: Hvilket sejlertøj er godt?

Når du sejler, er det vigtigt, at du er klædt godt på, for du kan blive udsat for lidt af hvert, når du er en tur på vandet. Derfor skal du også vælge noget godt sejlertøj, der er rart at have på. Men hvilket sejlertøj er egentlig godt, og hvilket skal du vælge? Det kan du få svaret på lige her.

Vælg dit sejlertøj efter, hvordan du sejler

Dit sejlertøj er det, der sørger for, at du kan modstå vind og vejr, imens du sejler, og samtidig også kan bevæge dig frit og ordne alt det, du har brug for, når du er på vandet. Derfor skal du også vælge dit sejlertøj efter, hvordan du sejler. Er du for eksempel mest til racing på vandet, så skal du sørge for at vælge noget sejlertøj, der er lavet specifikt til det, så du har bevægelsesfrihed og komfort, når du sejler. Er du derimod mere en fritidssejler, kan du finde en lidt anden type sejlertøj, men bevægelsesfrihed og komfort er selvfølgelig stadig i højsædet.

Fælles for det meste sejlertøj er, at det typisk har tre lag, nemlig et base layer, et mid layer og et shell layer. Alle tre lag er med til at beskytte dig mod vind og vejr, hvor det inderste lag flytter sveden fra kroppen, det midterste lag holder på luften og dermed varmen, og det yderste lag beskytter dig mod vind og regn.

Find sejlertøj i god kvalitet

Når du skal vælge dit sejlertøj, så er kvaliteten meget vigtig. Hvis du ikke vælger sejlertøj i god nok kvalitet, kan du risikere, at du hurtigt får træk fra vinden eller bliver gennemblødt af både vandstænk og regnvejr. Vælg derfor mærker af sejlertøj, hvor du ved, at det er lavet ordentligt og af nogle gode materialer.

Nogle af de bedste mærker på markedet er for eksempel Musto, Sail Racing, Pelle P og Zhik. Musto er virkelig topkvalitet i sejlerverdenen, så der er du helt sikker på at få noget tøj, der holder til lidt af hvert, og meget af tøjet indeholder Gore-Tex. Sail Racing er særligt godt til racing, som navnet også antyder. Og Pelle P og Zhik leverer også sejlertøj, som du kan stole på.

ShipShape har et bredt udvalg af sejlertøj fra mange mærker

Hvis du er på udkig efter sejlertøj i god kvalitet til billige priser, så tag et kig hos ShipShape. De forhandler et bredt udvalg af sejlertøj fra alle de ovenstående mærker, og de tilbyder også prismatch, så du er sikker på at få den bedst pris. Du kan se hele udvalget af sejlertøj hos ShipShape på deres hjemmeside shipshape.dk, hvor du også kan finde masser af andet udstyr til livet med båd. Vil du gerne se tøjet i virkeligheden, kan du besøge deres fysiske butik på Rungsted Havn, men ellers leverer de også til hele Danmark, så du kan få dit nye sejlertøj lige til døren – og uanset hvad får du 100 dages returret.

Indlæg oprettet 138

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen