Sommer uderum: 4 tips til at skabe det perfekte uderum

Nu er sommeren endelig over os, og det betyder tid til at være i haven eller på altanen og generelt bruge så meget tid udendørs som muligt, når altså vejret er til det. For at få det optimale ud af udelivet, kan du indrette dit uderum, så det passer til dig, og her får du 4 tips til, hvordan du gør.

1. Giv plads til afslapning

Alle mennesker har brug for at lade op og slappe af engang imellem, og hvorfor ikke indrette dit sommer uderum, så det passer til lidt afslapning? En god og nem måde at indbyde til at sidde stille længe er for eksempel ved at indrette med en Fatboy. De har nemlig lavet en serie af Fatboys, der sagtens kan tåle vind og vejr. Fatboy laver også hængekøjer med tilhørende stativ, der giver dig mulighed for ultimativ sommerafslapning, uden at du selv skal bøvle med at sætte din hængekøje fast i træer eller lignende og være bange for, om den pludselig falder ned. Er du interesseret i en Fatboy til dit uderum, så køb en her hos TrendyLiving, der har prisgaranti, så du får din Fatboy billigt.

2. Find havemøbler, der holder

De fleste mennesker vil gerne beholde deres havemøbler i et par sæsoner, og finder du nogle rigtig pæne af slagsen, er det også vigtigt, at du kan tage dem frem igen år efter år og stadig nyde det flotte design. Med havemøbler fra Skagerak (det tidligere Trip Trap) får du klassiske havemøbler i god kvalitet, der kan holde til udelivet mange år fremover. Du kan se et stort udvalg på trendyliving.dk lige her.

3. Indret mindre uderum med lyskæder

En god måde at få det hyggeligt udendørs er ved at bruge lyskæder, og det er også super moderne i øjeblikket. Du kan få et hav af forskellige lyskæder, så om du er til sjove, farverige lyskæder, klassiske med små dioder eller mere moderne med små plastik-”lyspærer”, så kan du helt sikkert finde noget, der passer til dig. Lyskæder er også en god måde at indrette mindre rum udendørs og for eksempel dele en stor græsplæne op, hvis du ikke har en terrasse eller lignende.

4. Find havemøbler, der passer til din stil

Når du indretter dit uderum, skal du selvfølgelig tænke over, hvordan du gerne vil have det til at se ud, og så skal du indrette derefter. Får du ikke indrettet med møbler, der passer til din stil, får du slet ikke det ud af dit uderum, som det var tiltænkt. Er du til skandinavisk funktionalitet, så er HAY havemøbler helt sikkert et godt bud, og de har både masser af forskellige farver og designs til dit sommer uderum. Hos TrendyLiving kan du finde HAY billigt, og du får dag til dag levering på de HAY havemøbler, der er på lager, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde sommeren. Find HAY havemøbler her.

Indlæg oprettet 138

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen