Hvor kan man købe det bedste billige maling?

Uanset om man bor i villa, parcelhus, sommerhus eller lejlighed, så vil der altid være brug for at male fra tid til anden; og hvis man er haveejer, så skal der oven i købet også træbehandles. Der er med andre ord rigeligt at lave, når det kommer til maleropgaver. At male er desuden ofte også en væsentlig udgift, der afhængigt af opgavens størrelse kan være hårdt for økonomien.

Hvilken maling skal man så vælge?

Når man så endelig skal til at planlægge sit kommende malerjob, så er der især én ting der skal overvejes – og dette er selvfølgelig hvilken type maling man skal bruge. Som udgangspunkt er der tale om to typer maling – nemlig billig maling og dyr maling. Men er der egentlig en stor forskel på den billigste maling, og så den dyre?

Billig maling kontra dyr maling

Uanset om det drejer sig om maling til indendørs eller udendørs brug, så er man naturligvis interesseret i at male med noget kvalitetsmaling. Som udgangspunkt vil langt de flestes intuition nok sige, at den dyre maling vil kunne klare jobbet bedre end den billige. Dette er dog ikke altid tilfældet. Der er nemlig to situationer, hvor det især giver mere mening at vælge den billige maling fremfor den dyre:

  • Hvis der er tale om mindre opgaver: her vil det ofte ikke kunne svare sig at vælge den allerdyreste maling.
  • Hvis man ønsker at spare penge: det kommer nok ikke som den store overraskelse, at det inden man får set som om lynhurtigt kan komme til at koste rigtig mange penge i maling.

Derfor kan man som hovedregel nok sige, at det i langt de fleste tilfælde vil være pengene værd at investere i den dyre maling.

Det bedste fra begge verdener

Men findes der ikke undtagelser til denne regel? Svaret på dette spørgsmål er faktisk, at jo det gør der. Det er nemlig i dag bestemt muligt, at kombinere god kvalitet med en fornuftig pris. ved blot at tage en hurtig søgning på internettet, så er det nemlig muligt at finde maling i topkvalitet til en brøkdel af dens faktiske værdi. Mange undersøgelser peger nemlig  på, at man i stor udstrækning ender med at betale for et bestemt navn – og dette er rent faktisk ikke altid ensbetydende med en garanti for god kvalitet. Prøv f.eks. bare at se det gode udvalg her, hvor du bestemt kan finde billig maling i høj kvalitet.

Hvornår er billig maling en bedre idé?

Der findes desuden yderligere én situation, hvor det måske vil give god mening at vælge en billigere maling; og det er nemlig i de tilfælde, hvor det bedre kan betale sig at købe flere liter af den billige maling fremfor den dyre maling. I sidste ende kan man jo bare give sine vægge et par ekstra lag. Dette er selvfølgelig ensbetydende med en masse ekstra arbejde, men hvis man er forberedt på dette, så vil den billigste type maling måske ikke være den værste idé.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen