LIFETIME Kidsrooms: Børnemøbler til det moderne, skandinaviske hjem

Leder du efter inspiration til et lækkert børneværelse, eller vil du bare gerne kunne give dine børn nogle værelser, som de elsker og har lyst til at være i? Så tag et kig hos LIFETIME Kidsrooms, der har lækre, skandinaviske møbler til det moderne børneværelse – og som også inspirerer til kreativitet og leg.

Gør børnesengen til mere end en soveplads

En børneseng skal selvfølgelig være praktisk, men det behøver ikke bare at være en helt almindelig seng. En børneseng kan faktisk være et sted, som dine børn glæder sig til at lægge sig i om aftenen, fordi den udover at indbyde til ro også inspirerer til leg og hygge. Hvis du gerne vil have en børneseng til dit barn eller dine børns værelse/værelser, så kan du hos LIFETIME Kidsrooms finde et bredt udvalg af børnesenge, der for eksempel er udformet som huse med tilhørende vinduer, tag og altankasser, eller også børnesenge der er lavet som huler, hvor dit barn kan gemme sig og lege, men også sove, når dagen nærmer sig sin afslutning. På lifetimekidsrooms.dk kan du se det store udvalg og blive inspireret til, hvilket tema dit barns værelse skal have.

Kæmpe udvalg af børnemøbler hos LIFETIME Kidsrooms

Uanset hvordan du tænker, at du gerne vil indrette et børneværelse i dit hjem, så kan du finde mange forskellige typer børnemøbler i høj kvalitet i udvalget hos LIFETIME Kidsrooms, der passer ind i det moderne skandinaviske hjem. Du kan altså med møblerne fra LIFETIME Kidsrooms bygge lige det værelse, som dit barn eller dine børn drømmer om. Derfor er LIFETIME Kidsrooms bl.a. omtalt i norske medier med inspiration til, hvordan du indretter drømmeværelset for dine børn.

Indret for eksempel et pigeværelse med en himmelseng, og dekorér værelset med det fine tilbehør til et prinsesseværelse, der også kan findes på lifetimekidsrooms.dk. Eller kombinér børnesengen med et legerum, og vælg den fine Play Tower hytteseng fra LIFETIME Kidsrooms, hvor dit barn får sit helt eget tårnværelse ovenpå sin seng, så der kan kravles og klatres, laves hule og hygge og meget, meget mere.

Dansk virksomhed med mange år på bagen

Helt tilbage i 1924 åbnede Lars Hans Engel et værksted, hvor han reparerede træmøbler i landsbyen Højer. Det var startskuddet til, hvad LIFETIME Kidsrooms er i dag, hvor møblerne stadig produceres i Højer lige her i Danmark, og det er modulmøblerne, der er i fokus. Den lille virksomhed, som Lars Hans Engel startede i sin tid, hedder nu M. Schack Engel, og det er den virksomhed, der i dag ejer LIFETIME Kidsrooms – det er altså stadig en familievirksomhed, og det er helt igennem danske produkter, der produceres hos dem.

Derudover fokuserer LIFETIME Kidsrooms meget på bæredygtighed, så du kan købe deres produkter med god samvittighed. Det er nogle yderst holdbare møbler, som kan stå i børneværelset i mange år og holde til den leg, der uundgåeligt hører med hos børn. Desuden er LIFETIME Kidsrooms fabrik drevet med omtanke for miljøet med energi fra vindmøller.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen