Valg af rekrutteringssystem: Guide til at finde det rette

Der findes mange rekrutteringssystemer derude efterhånden, men det er ikke alle, der passer til den måde, du og din virksomhed gerne vil rekruttere medarbejdere på. Vil du gerne være sikker på, at du vælger det helt rigtige rekrutteringssystem, når du leder efter din kommende medarbejder, så får du her en guide til at finde det rette.

Vælg et rekrutteringssystem, der er brugervenligt

Noget af det, der er allersværest, er at finde et rekrutteringssystem, der er brugervenligt. Men det er faktisk rigtig vigtigt, at du vælger et rekrutteringssystem, som er til at finde ud af, for ellers kan du risikere, at dine ansøgere ikke får sendt deres ansøgning eller glemmer at have nogle væsentlige ting med, eller også bliver det sværere for dig at finde rundt i, hvem der egentlig er de bedste kandidater til jobbet. Leder du efter et rekrutteringssystem, der virkelig vægter brugervenlighed, så har Elvium lagt masser af tanker og arbejde bag deres system, så det er til at finde ud af for både dig og dine ansøgere. De forsøger faktisk at levere markedets nemmeste løsning, så din rekrutteringsproces bliver så nem og smertefri som muligt.

Find dit rekrutteringssystem på baggrund af funktioner

Det er også vigtigt at finde et rekrutteringssystem, der har nogle funktioner, som du rent faktisk kan bruge til noget. Et problem blandt rekrutteringssystemer i dag kan være, at der ikke er de funktioner, som du har brug for, når du skal ansætte en ny medarbejder. Derfor skal du kigge efter, hvilke funktioner der er i det rekrutteringssystem, som du overvejer.

Elvium rekrutteringssystem har masser af forskellige funktioner, der hjælper dig til at finde frem til den bedste nye medarbejder til jobbet. For eksempel kan ansøgere gennem Elviums system linke deres ansøgning op med deres LinkedIn, Facebook eller Jobindex, så det bliver langt nemmere for dem at ansøge, og du kan lettere få et overblik over, hvilken kandidat du har med at gøre, og hvilken erfaring han/hun har med sig.

Derudover har rekrutteringssystemet fra Elvium også en bookingkalender, så de kandidater, du gerne vil se til en jobsamtale, selv kan finde det tidspunkt, der passer for dem, og der er også mulighed for at bruge videorekruttering, hvis du gerne vil se dine ansøgere i ”levende live” inden du kalder dem ind til en jobsamtale. Der er altså masser af brugbare funktioner, hvis du vælger Elviums rekrutteringssystem.

Brug dit rekrutteringssystem til at fastholde medarbejderne

Et stort problem for mange virksomheder er at sørge for, at deres nye medarbejdere ikke smutter igen efter kort tid, og der kan Elviums rekrutteringssystem også hjælpe dig. De har nemlig et on-boardingmodul, der hjælper dig og din virksomhed til at tage godt imod jeres nye medarbejdere, så de kommer ind i virksomheden og får den rette viden helt fra starten af.

Vil du vide mere om Elviums rekrutteringssystem, så kan du læse meget mere om systemet og de mange forskellige funktioner, samt læse andres erfaringer med systemet på deres hjemmeside elvium.com.

Indlæg oprettet 138

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen