LIFETIME: Stilfuldt interiør til børneværelset i dansk design

Drømmen om det perfekte boligliv er for mange flyttet helt ind på børneværelset. Er du også kørt surt i billige børnemøbler i hidsige farver, der skriger langt væk af brug og smid væk-kultur? Så er det på tide, at du stifter bekendt med den danske møbelproducent LIFETIME, der producerer kvalitets interiør til børneværelset. Vi tør godt love, at børneværelset aldrig har været mere stilfuldt.

LIFETIME – Danskproduceret nordisk æstetik i børnehøjde

Den nordiske æstetik med sine minimalistiske linjer har for alvor vundet indpas i de danske hjem i de senere år. Og stilen er ikke længere kun forbeholdt familiens køkken, stue eller soveværelse. Også de danske børneværelser får gerne et strejf af den skandinaviske minimalisme. Og vi forstår godt tendensen. Ikke mindst, når man lader blikket vandre over LIFETIME’s mange lækre produkter indenfor børneværelse interiør.

Virksomheden har eksisteret siden 1972 og har siden begyndelsen været garant for smukt, dansk håndværk. Og vi overdriver ikke, når vi understreger ordet håndværk. Hvert eneste produkt fra LIFETIME’s kollektioner emmer nemlig af en indædt fortrolighed med formgivning og en fundamental materialebevidsthed. Og som æstetiker er det svært at få hænderne ned af ren begejstring.

Bæredygtighed og kvalitet er grundpillerne i LIFETIME’s designfilosofi

Bæredygtighed er efterhånden blevet et buzzword, der benyttes i flæng. Men hos LIFETIME er der sat handling bag ordene. Så meget, at de i 2004 – før bæredygtighed overhovedet kom på mode i den brede befolkning – modtog en Green Environmental Award for deres tilgang til produktfremstilling og deres ansvar overfor miljøet.

Hos LIFETIME producerer de nemlig kun bæredygtige møbler af allerhøjeste kvalitet. Faktisk stammer al elektricitet på LIFETIME’s fabrik og kontorer fra bæredygtig vindmølleenergi, mens fabrikken alene opvarmes af restmaterialer fra virksomhedens produktion.

Al træ, der anvendes i deres produktion af børneværelse interiør, stammer fra FSC-certificeret skovbrug rundt omkring i Nordeuropa. Og for hvert træ, der fældes til produktionen, plantes tre nye træer. Så bæredygtighed er på alle måder mejslet ind i virksomhedens DNA.

Dansk design til den næste generation

Der er ingen tvivl om, at LIFETIME favner en helt særlig æstetik, der er tidsløs og visuelt appellerende. Men der er et andet bærende punkt, som ikke er til at overse. Alle deres bæredygtige møbler er nemlig fremstillet i kvalitetsmaterialer, såsom FSC-certificeret fyrretræ og OEKO-TEX certificeret tekstiler. Produkterne er fremstillet til at have lang levetid. Til at kunne klare slid og hverdagsbrug. Det er møbler, der med sikkerhed vil blive skattet lige så højt af den næste generation.

Unikke løsninger til børneværelset

Børneværelse indretning kan være en svær balancegang. Indretningen skal både være praktisk, nem at rengøre og være tiltalende for børnenes blik. Børn vil gerne udfordres og stimuleres. Og det må man sige, at produkterne fra LIFETIME i høj grad lever op til.

Et godt eksempel er deres store udvalg af hussenge. Her findes et væld af modeller, der kan tiltale det enkelte barn. Uanset om man er til et prinsessetårn eller en sej træhytte. Samtidig kan de mange unikke møbelløsninger, hvor funktion og kreativitet går hånd i hånd, virkelig skabe den helt rigtige stemning på værelset. Eksempelvis kan en tavlegavl på sengen, et sjovt legeforhæng til hussengen eller et hjørnebord med LED-lys sætte prikken over i’et og skabe unikke rum til børnene.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen