Hvor køber man de bedste rullegardiner?

Intet hjem vil rigtigt føles som et hjem før man får hængt gardiner op. Rullegardiner er en af de mest popluære løsninger herhjemme, når det kommer til gardiner – og det er med god grund. Rullegardiner er nemlig ikke blot en enkel løsning; den er såmænd også smuk, og matcher perfekt til den minimalistiske skandinaviske designstil.

Hvilket rullegardin skal jeg så vælge?

Rullegardiner kommer i en lang række farver , bredder og kvaliteter, så man kan nok sige at der er rigeligt at vælge imellem. For nemhedens skyld kan man indledningsvist inddele rullegardiner i to prisklasser:

  • Budget rullegardiner: disse gør jobbet perfekt, når det kommer til at skærme for f.eks. sollyset eller mørklægge et lokale. De billigere rullegardiner kan købes i langt de fleste gardinforhandlere, såvel som supermarkedskæder såsom Bilka
  • Luksus rullegardiner: her er der tale om en lidt dyrere udgave, der giver dig en smule flere valgmuligheder med hensyn til f.eks. afskærmning.

Hvad adskiller luksus rullegardiner fra budget udgaverne

Luksus rullegardiner adskiller sig som sagt fra budget rullegardinerne ved at give dig lidt flere valgmuligheder. Dette kommer især til udtryk i rullegardinernes transparens. Du kan her typisk vælge imellem 4 forskellige transparenser:

  • Normal transparens
  • Semi-transparens
  • Fuld transparens
  • Mørklægningsrullegardiner

Rullegardiner med normal transparens

Denne type rullegardin minder i det store og hele om budget udgaven, idet den først og fremmest er designet til at afskærme/mørklægge helt. Hvis man er ude efter denne funktion, så vil du være glimrende stillet med denne type rullegardin; og den gode nyhed er, at du kan finde disse rullegardiner i en lang række smukke designs.

Rullegardiner med semi-transparens

Som navnet antyder, så er der her tale om et rullegardiner, der vil afskærme omtrent 50% mindre end almindelige rullegardiner. Dette gør dem helt ideelle til folk med ovenlys vinduer, idet du får det bedste af begge verdener – afskærmning uden at mørklægge helt.

Rullegardiner med fuld transparens

Disse rullegardiner giver dig endnu mere sollys og afskærmning på én og samme tid. Samtidigt vil du kunne se ud, hvorimod andre ikke vil kunne se ind. Perfekt til kontoret eller køkkenet.

Mørklægningsrullegardiner

Hvis du har et soveværelse hvor solen skinner ind af vinduet fra den tidlige morgenstund, så vil denne type rullegardin kunne forbedre din nattesøvn væsentligt. Ved at investere i et mørklægningsrullegardin, så vil du nu på effektiv vis lukke al den irriterende sollys ud af soveværelset – og dermed vågne langt mere udhvilet.

Hvor finder man så de bedste rullegardiner?

Netop fordi vi danskere er så glade for rullegardiner, så findes der nemlig rigtig mange forretninger der sælger dem. Dog kan du ofte ende med at betale for meget for dine rullegardiner. Prøv i stedet at tage et kig hos Bilka, der har et rigtigt godt udvalg af rullegardiner på deres hjemmeside – endda til nogle af de billigste priser på markedet. Selv hvis du ikke skulle have en Bilka lige i nærheden, så kan du stadig få fingre i et kvalitets rullegardin. Bilka kan nemlig levere dine rullegardiner direkte til din hoveddør. Tag et kig på deres hjemmeside, og se deres kæmpestore udvalg med dine egne øjne.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen