Hvad er Skagerak, og hvem forhandler det?

Langt de fleste danskere har nok hørt om Trip Trap, og dette gælder i øvrigt også store dele af resten af verden. Trip Trap har nemlig de sidste fire årtier markeret sig som en gigant indenfor dansk inden- og udendørs møbeldesign. Når dette så er sagt, så vil navnet Skagerak nok henlede rigtig mange folks tanker i retning af stormombruste vande og hårde vindforhold. Men Skagerak er faktisk mere end blot et stykke dansk farvand. Trip Trap er nemlig blevet omdøbt, og går nu under navnet Skagerak. Hvordan kan dette nu være? Læs videre her og få svaret på dette spørgsmål, og ikke mindst hvor du kan finde dit næste Skagerak møbel.

Nyt navn – samme design i verdensklasse

Med over 40 år på bagen herhjemme (og 20 år i udlandet) kan man roligt sige at Skagerak har erfaringen på deres side. Det der startede som et nordjysk eventyr har med tiden udviklet sig til at være et af de stærkeste designbrands herhjemme, og ikke mindst i udlandet. Så hvorfor egentligt skifte navn efter alle disse år spenderet på at opbygge bevidsthed om Trip Trap som brand? Den altovervejende grund til det lidt kontroversielle navneskift har rod i et ønske om at konsolidere alle virksomhedens aktiviteter i ind- og udlandet. Dog skal du ikke blive unødigt bekymret over dette identitetsskift. Det eneste der har ændret sig er nemlig virksomhedens navn. Skagerak står nemlig stadig for den design- og håndværksmæssige kvalitet, som du siden 1976 har lært at forvente fra dette klassiske familieejede designbrand.

Filosofien er stadig den samme

Filosofien hos Skagerak har grundlæggende set heller ikke ændret sig. Den eneste ændring der er værd at nævne, ligger i selve det nye navn der netop har til hensigt at signalere en større internationalisering af brandets identitet. Når dette så sagt, så står Skagerak stadigvæk for skandinavisk elegance, bæredygtig produktion og stor håndværksmæssig respekt for materialernes integritet. Så der er bestemt ikke den helt store grund til at være alt for bekymret. Alt er nemlig stort set ”Business as usual”  hos Skagerak.

TrendyLiving – din nye Skagerak forhandler

Nu hvor du forhåbentligt er begyndt at vænne dig en smule til Trip Traps nye navn, så vil det være logisk at afslutte denne artikel med at introducere dig til din nye Skagerak forhandler på nettet. Hos TrendyLiving.dk kan du nemlig finde alt i Skagerak, og endda til en pris der ikke matches mange andre steder, hvilket firmaets prisgaranti selvfølgelig blot understreger med tyk streg. En anden fordel ved at shoppe Skagerak hos TrendyLiving.dk er naturligvis, at du f.eks. kan få alle dine nye lækre havemøbler leveret direkte til døren. Og med gratis fragt ved køb på over 399 kroner, så kan det faktisk være vanskeligt at finde et gyldigt argument til at vælge en anden forhandler herhjemme. Og hvis dette ikke skulle være nok, så kan du hos TrendyLiving.dk også finde et kæmpe udvalg af andre designmøbler, accessories fra alle de mest anerkendte designbrands, såsom HAY, Muuto, Normann, Hoptimist og designikonet Stelton.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen