Bedworld: Danskernes nye sengeforhandler

En god seng er en af de absolut vigtigste forudsætninger for at få en god nats søvn. Desværre stiller alt for mange danskere sig til tåls med dårlige senge, og dermed også en dårlig nattesøvn. Så hvis du som mange andre danskere vågner træt og uoplagt op om morgenen, så er der en god chance for at du sover på den forkerte seng. Desværre er der for mange af os ikke plads i budgettet til en ny seng – så hvad skal man så gøre? Svaret på dette spørgsmål er simpelt. Du skal købe din nye seng hos bedworld.dk, der er et rigtigt godt bud på Danmarks nye yndlings sengeforhandler. Prøv bare at se hvad du får ved at vælge bedworld som din næste sengeforhandler.

Topkvalitet til lavpris

Som kunde spiller pris og kvalitet altid en væsentlig rolle, når det kommer til at vælge den ene forhandler frem for en anden. Heldigvis får du hos bedworld begge dele i overmål. Bedworld kan nemlig tilbyde dig en lang række billige senge, der er designet og produceret i Danmark – og alle sammen i topkvalitet og med 15 års garanti. Og hvis dette ikke er nok, så skal du blot tage et kig på de mange tilbud på deres hjemmeside, hvor du kan få fingre i en ny kvalitetsseng og samtidigt spare over 50% i processen.

Prisgaranti

Hos bedworld finder du måske landets bedste udvalg af senge, madrasser og tilbehør til de absolut mest behagelige priser. Faktisk kan bedworld tilbyde alle deres kunder prisgaranti, så du altid kan være sikker på at få din nye seng til den absolut bedste pris. så uanset om du er på udkig efter en god kontinentalseng, elevationsseng, boxmadras, dyner, puder eller måske blot noget lækkert sengetøj, så vil du med garanti kunne finde det hos bedworld – og i ni ud af ti tilfælde billigere end hos konkurrenterne. 

Gratis levering

Når du så har fundet den helt perfekte seng på deres flotte hjemmeside, så handler det nu bare om at læne dig tilbage og vente på at din seng lander ved din hoveddør. Og det bedste ved det hele er, at forsendelsen ikke vil koste dig en rød øre. Bedworld håndterer nemlig alle forsendelsesomkostningerne.  

101 nætters prøve

En af de ting der virkelig gør det attraktivt at vælge bedworld til fordel for andre sengeforhandlere er deres 101 nætters prøveperiode. Hos bedworld har du nemlig lov til at teste sengen i en mere end 3 måneder inden du endeligt beslutter dig. Og hvis du efter denne periode ikke føler dig 100% tilfreds med din nye seng, så kan du bare sende den tilbage og bytte den til en anden model. Og så har bedworld oven i købet gratis ombytning; så ved at shoppe seng hos bedworld, så har du dermed alt at vinde og intet at tabe.

Mulighed for gratis finansiering

Sidst men ikke mindst, så kan du oven i købet købe din nye seng med gratis finansiering hos bedworld. Bedworld har nemlig slået sig sammen med Santander bank for at kunne give dig den bedste seng til den bedste pris, så du kan få din seng nu og betale senere. Og alt sammen uden renter og gebyrer eller andre ekstraudgifter.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen