3 tips til at finde den rette brevsprækkeskjuler

Bor man i et ældre hus eller en ældre lejlighed, er der en god chance for at der er en brevsprække i hoveddøren. Tiderne, hvor den var i brug, er for længst ovre, og nu er den måske mere til irritation end til gavn.

Du behøves imidlertid ikke at skulle ud og købe en helt ny hoveddør for at slippe af med brevsprækken. En brevsprækkeskjuler kan nemlig klare opgaven. Læs derfor her tre tips til hvordan du vælger den rette skjuler til brevsprækken.

Vælg en brevsprækkeskjuler, som passer til dit hus

Det, som man nok først umiddelbart tænker på, når man er på udkig efter en brevsprækkeskjuler, er at vælge en, som passer til sit hus. Skjulere findes heldigvis i forskellige udgaver og designs, og det er derfor sagtens muligt at finde den helt rigtige til hjemmet.

Hvilken brevsprækkeskjuler, du bør vælge til din hoveddør, er på mange måder en smagssag. Mange foretrækker brevsprækkeskjulere i metal. Her er materialerne messing og børstet stål populære, da de kan passe til de fleste hjem. Læs mere og se udvalget hos ShobDK.dk her.

Der er imidlertid mere at tænke på, når der skal vælges brevsprækkeskjuler, end blot hvordan det vil se ud.

Husk på sikkerheden, når du vælger

En af de store grunde til at mange vælger at lukke den gamle brevsprække i døren af, er at det hermed bliver sværere for uindbudte gæster at bryde ind i hjemmet. En brevsprække kan nemlig bruges af tyve til at finde ud af, om der er nogen hjemme – og hvis ikke, så til at bryde ind, og frit tage for sig af sagerne.

Bliver en brevsprækkeskjuler dog monteret, forsvinder denne mulighed heldigvis. Så bliver det nemmere at sove trygt om natten i visheden om, at der ikke er tyve, som kan bryde ind gennem brevsprækken. Tjek derfor www.shobdk.dk ud, og find hurtigt din nye brevsprækkeskjuler.

Brevsprækkeskjuler med eller uden isolering?

En anden stor fortaler for at få installeret en brevsprækkeskjuler, er varme posten. Vidste du, at varme indefra et hus kan sive ud gennem brevsprækken? Mange kroner kan forsvinde ud i den blå luft – bogstaveligt talt – ved at have en brevsprække, som ikke er lukket til.

Mange ejere af ældre huse, får på et eller andet tidspunkt lagt ny isolering. Ved at varmeudslippet mindskes, kan der både spares mange penge på varmeregningen, og på miljø-kontoen. Når den nye isolering lægges, kan brevsprækken dog desværre godt blive glemt. Skal den nye isolering lukke helt tæt, er det vigtigt at også brevsprækken bliver isoleret. For at dette kan gøres pænt, er en brevsprækkeskjuler essentiel.

Når du vælger en brevsprækkeskjuler til dit hjem, er det altså en rigtig god idé at vælge en, som indeholder isolering. På den måde vil du med en skjuler til brevsprækken både kunne forbedre dit hus’ udseende, forhindre uvelkomne gæster i at bryde ind, og spare varmeenergi – og dermed også penge. Brevsprækkeskjuleren fra ShobDK.dk vil helt sikkert hurtigt tjene sig selv ind igen!

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen