3 gode grunde til at bygge på grund i Thy

Når der bliver sagt Thy, hvad tænker du så på? Måske tænker du på Vesterhavet og dets uendelige bølger, som slår ind langs den jyske vestkyst. Det kan også være du tænker på det skønne lokalsamfund, der er uden sammenligning. Eller måske tænker du på Cold Hawaii, som kun ligger en kort køretur herfra.

Ja, Thy har bestemt meget at byde på. Måske har du selv besøgt området før, eksempelvis på sommerhusferie. Men har du overvejet at bygge hus i Thy? Bliv her præsenteret for tre gode grunde til at, en byggegrund Thy måske lige er noget for dig.

Byggegrund Thy: Kom tæt på den vilde vestjyske natur

Er du en af dem, der er fascineret af naturprogrammer, som viser den vilde, barske og utroligt smukke natur, som jordkloden byder på? Så kunne det godt lyde som om at en byggegrund Thy er lige noget for dig. Her kommer du nemlig til at bo på første parket til Danmarks rå og uspolerede natur.

Ved Thy finder du Nationalpark Thy. Dette område, som strækker sig langs den vestjyske kyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord, blev i 2007 erklæret Danmarks første nationalpark. Med byggegrund Thy kommer du til at bo tæt på dette vilde naturområde. Du kan finde en byggegrund hos Vesterhavspark, og få Nationalpark Thy som din baghave. Meget tættere kommer du ikke på den flotte vestjyske natur!

Bliv en del af et engageret lokalsamfund med byggegrund i Thy

Savner du at være en del af et engageret lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden? Med en byggegrund hos Vesterhavspark, vil du blive en del af lokalsamfundet i Nørre Vorupør. Denne lille kystby ved Vesterhavet har gennem årene været kendt for sit kystfiskeri. Byen med omtrent 800 indbyggere får nu hver sommer besøg af turister, som lejer sig ind i sommerhusområderne ved Thy. Det betyder, at lokallivet blomster, og dét åbner mange nye muligheder.

Vælger du at købe en af de attraktive byggegrunde, som Vesterhavspark har til udbud, bliver du en del af dette skønne lokalsamfund. Uanset om du benytter dit nybyggeri som helårsbolig eller feriebolig, vil du kunne mærke den charme, som dette lokalområde besidder.

Cold Hawaii: Nordeuropas surfer samfund indenfor din rækkevidde

Drømmer du dig nogle gange væk til vilde surfbølger, godt vejr og lækre drinks på stranden, er en byggegrund i Vesterhavspark i den grad overvejelserne værd. Nær Nørre Vorupør finder du nemlig Klitmøller, som også går under det noget mere eksotiske navn Cold Hawaii.

Her er det nordeuropæiske Hawaii, med alt hvad der hører sig til af gode bølger, fællesskab og lækker mad og drikke. Den største forskel er, som navnet også antyder, temperaturen. Det gør dog knap så meget, når man med en byggegrund Thy kommer til at bo en kort køretur herfra.

Ja, der er bestemt gode grunde til at købe byggegrund Thy. Du får storslået natur, det fantastiske Vesterhav, et blomstrende lokalsamfund og Cold Hawaii – alt sammen inden for rækkevidde!

 

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen