2 varmepumpe mærker du ikke går galt i byen med

Overvejer du en varmepumpe til din helårsbolig, dit sommerhus eller andet, så kan det være svært at finde ud af, hvad der er det bedste mærke. Der findes nemlig rigtig mange forskellige mærker af varmepumper, og kender du dem ikke på forhånd, er det en jungle at finde rundt i, hvad der er bedst. Der findes dog 2 mærker, som du aldrig går galt i byen med, og som altid leverer gode varmepumper.

Panasonic laver den mest effektive varmepumpe på markedet

Vil du gerne have en effektiv varmepumpe, så skal du kigge på Panasonic varmepumper. Panasonic laver nemlig de mest effektive varmepumper på markedet med en SCOP-værdi på op til 6,2, hvilket betyder, at for hver kW strøm din varmepumpe bruger, får du 6,2 kW varme igen. Det er både godt for din pengepung og miljøet, for jo mindre strøm der bruges til at opvarme dit hus, jo mindre skal du betale, og jo mindre lider miljøet overlast. Derudover er Panasonic varmepumper også kendetegnet ved høj kvalitet og støjsvage dele både inde og ude, så du får en varmepumpe, der ikke er til mere gene end højst nødvendigt. Der findes Panasonic varmepumper til alle behov, så uanset om du skal bruge en varmepumpe til din helårsbolig eller dit sommerhus, findes der en Panasonic varmepumpe, der passer til dig. Du kan se forskellige varmepumper fra Panasonic her.

Få høj kvalitet med en Mitsubishi varmepumpe

Når du kigger på varmepumper, kan du både kigge på SCOP-værdi og SEER-værdi. SEER står for seasonal energy efficiency ratio, og her er det altså Mitsubishi, der er de bedste på markedet, da de laver en model, der har en SEER-værdi på hele 10,2. Mitsubishi laver også varmepumper af høj kvalitet, og køber du en varmepumpe fra dem, kan du vide dig sikker på, at den holder i mange år. Mitsubishi laver (ligesom Panasonic) varmepumper, der er støjsvage både indvendigt og udvendigt, hvilket kan gøre en stor forskel for, hvor glad du bliver for din varmepumpe. Vil du finde en Mitsubishi varmepumpe, der passer til dig, kan du se udvalget hos NovaSolar lige her.

NovaSolar leverer og monterer både Panasonic og Mitsubishi varmepumper

Er du på udkig efter Mitsubishi eller Panasonic varmepumper, kan NovaSolar hjælpe dig. De har nemlig mange års erfaring med montering af både Panasonic og Mitsubishi varmepumper, og de leverer og monterer over hele landet. Desuden er NovaSolar Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at de har et indgående kendskab til Panasonic varmepumper, og køber du en Panasonic varmepumpe hos dem, får du hele 5 års garanti på den.

På novasolar.dk kan du finde både Mitsubishi og Panasonic varmepumper, der passer til mange typer boliger. Begge mærker har varmepumper, der passer til helårshuse og sommerhuse, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan NovaSolar altid hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. På deres hjemmeside kan du også finde pakkeløsninger, så du får alt med til din varmepumpe på én gang.

Indlæg oprettet 133

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen